Bridgestone golfballen

bridgestone golfballen van tiger woods

Bridgestone Golfballen zijn een populaire keuze onder golfers van alle niveaus en staan bekend om hun uitstekende prestaties en duurzaamheid. Deze golfballen bestaan al heel lang en hebben een rijke geschiedenis. De naam Bridgestone ken je misschien van het autobanden merk. Deze golfballen worden door professionals gebruikt maar ook door amateurs. Voor elk type spelen is er een type golfbal! Lees daarover hieronder meer.

Geschiedenis van Bridgestone Golfballen

Bridgestone Golfballen zijn ontwikkeld door de Bridgestone Corporation, een Japanse multinational met een rijke geschiedenis in de productie van banden en golfaccessoires. Ze zijn sinds 1935 op de markt en staan bekend om hun innovatieve technologieën en uitstekende kwaliteit.

Voordelen van Bridgestone Golfballen

Hieronder lees je alles over de voordellen van golfballen en tegelijkertijd ook waar je dus op kan letten bij het aankopen van jou nieuwe Bridgestone golfballen.

Prestaties

Bridgestone Golfballen bieden golfers een uitstekende balans tussen controle en afstand, waardoor ze een perfecte keuze zijn voor golfers van elk niveau. Bovendien zijn de golfballen ontworpen met de nieuwste technologieën om golfers te helpen bij het verbeteren van hun spel.

Duurzaamheid

Bridgestone Golfballen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om een lange levensduur te hebben. Hierdoor kun je ze gebruiken tijdens verschillende rondes zonder dat ze snel verslijten.

Comfort

Naast de uitstekende prestaties en duurzaamheid, bieden Bridgestone Golfballen ook een hoog comfort. De golfballen zijn zacht en bieden een uitstekende grip, waardoor golfers zich zekerder voelen tijdens het spelen.

Hoe kies je de juiste Bridgestone Golfbal

Het kiezen van een golfbal is altijd heel lastig, wij hopen je met deze tips het een stuk makkelijker te maken!

Niveau van golfspel

Bij het kiezen van een Bridgestone Golfbal is het belangrijk om te overwegen op welk niveau je golf. Er zijn specifieke golfballen ontworpen voor beginners en gevorderden.

Veldomstandigheden

Naast het niveau van golfspel is het ook belangrijk om de veldomstandigheden in overweging te nemen. Ze zijn beschikbaar voor verschillende soorten weersomstandigheden, zoals regen of wind.

Persoonlijke voorkeur

Tot slot is het belangrijk om rekening te houden met je persoonlijke voorkeur. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en designs, waardoor je een golfbal kunt kiezen die aansluit bij je persoonlijke smaak.

Bridgestone Golfballen in actie

Pro-golfers die Bridgestone golfballen gebruiken

Veel professionele golfers vertrouwen op Bridgestone vanwege de uitstekende prestaties en duurzaamheid. Het is een geliefd merk onder veel toptalenten in de golfwereld. Denk bijvoorbeeld aan golfers zoals;

  • Fred Couples
  • Matt Kuchar
  • Tiger Woods
  • Lexi Thompson

Tiger Woods heeft een filmpje gemaakt over waarom hij voor Bridgestone heeft gekozen nadat hij jaren bij Nike heeft gezeten.

Bridgestone golfballen bij toernooien

Deze golfballen worden vaak gebruikt bij belangrijke golftoernooien, waaronder de Bridgestone Invitational en de BMW Championship. Dit is een testament voor de uitstekende kwaliteit en prestaties.

Soorten Bridgestone Golfballen

Ze hebben een breed assortiment aan golfballen van amateur ballen gericht op vergevingsgezindheid en afstand tot tour ballen speciaal voor Tiger Woods ontworpen.
Zie hieronder een lijst met alle ballen op dit moment.

Tour Series

Bridgestone Tour Series is een productlijn van Bridgestone Golf die bestaat uit verschillende golfballen ontworpen voor spelers van verschillende niveaus en stijlen. Deze productlijn biedt golfers een breed scala aan opties voor afstand, controle, gevoel en duurzaamheid. Bridgestone Tour Series golfballen zijn ontworpen met de nieuwste technologieën en innovatieve materialen, en zijn getest door professionele golfers en getrainde testers. De Bridgestone Tour Series productlijn omvat golfballen zoals de Bridgestone Tour B X, Tour B XS, Tour B RX, Tour B RXS en Tour B TW RXS. Deze productlijn biedt golfers de mogelijkheid om de perfecte golfbal te vinden die aan hun specifieke behoeften voldoet.

TOUR B X

Bridgestone TOUR B X golfballen zijn een populaire keuze onder golfers van elk niveau. Deze golfballen zijn ontworpen met de nieuwste technologieën om een uitstekende combinatie van controle en afstand te bieden. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om een lange levensduur te hebben. Daarnaast bieden ze een uitstekende grip en comfort tijdens het spelen. Bridgestone TOUR B X golfballen worden vaak gebruikt door professionele golfers en worden vaak geselecteerd voor belangrijke golftoernooien.

TOUR B XS

De Bridgestone Tour B XS golfballen zijn een high-performance golfbal die ontworpen is voor golfers die op zoek zijn naar verbetering van hun spel. Deze golfballen zijn specifiek ontworpen voor spelers met een snelle swing-snelheid en bieden een uitstekende afstand en controle op de green. De Tour B XS is voorzien van Bridgestone nieuwste technologieën en innovatieve materialen voor de optimale bal- en groefstructuur. De golfballen zijn ook ontworpen voor duurzaamheid en comfort, en ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en ontwerpen. Kortom, de Tour B XS golfballen bieden golfers de mogelijkheid om het beste uit hun spel te halen.

TOUR B RX

Bridgestone Tour B RX golfballen zijn ontworpen voor spelers die op zoek zijn naar verbetering van hun controle en afstand op de baan. Deze golfballen bieden een uitstekende balbalans en een hoge ballonsnelheid, waardoor ze ideaal zijn voor spelers die op zoek zijn naar extra afstand. Daarnaast bieden deze golfballen een uitstekende grip en controle op de green. Tour B RX-golfballen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen voor duurzaamheid en comfort. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en ontwerpen, en worden vaak gebruikt door golfers van verschillende niveaus.

TOUR B RXS

Bridgestone Tour B RXS golfballen zijn ontworpen voor spelers die op zoek zijn naar verbetering van hun afstand en controle. Deze golfballen bieden een uitstekende balbalans en een hoge ballonsnelheid, waardoor ze ideaal zijn voor spelers met een snelle swing-snelheid. Daarnaast bieden deze golfballen een uitstekende grip en controle op de green, en ze zijn ontworpen voor duurzaamheid en comfort. Tour B RXS-golfballen zijn beschikbaar in verschillende kleuren en ontwerpen en worden vaak gebruikt door golfers van alle niveaus. Kortom, Tour B RXS golfballen zijn een uitstekende keuze voor golfers die op zoek zijn naar een golfbal met een uitstekende prestatie en kwaliteit.

TOUR B TW XS

Bridgestone Tour B TW RXS golfballen zijn een speciale uitgave van de Tour B RXS golfballen, ontworpen voor Tiger Woods. Deze golfballen zijn specifiek ontworpen om aan de hoge eisen van Tiger Woods te voldoen en bieden een uitstekende combinatie van afstand, controle en duurzaamheid. De Tour B TW RXS is voorzien van Bridgestone’s nieuwste technologieën en innovatieve materialen voor de optimale bal- en groefstructuur. Deze golfballen zijn ook ontworpen voor comfort en zijn beschikbaar in Tiger Woods’ signature rode en zwarte kleuren. Kortom, Tour B TW RXS golfballen zijn een uitstekende keuze voor golfers die op zoek zijn naar een golfbal met dezelfde prestaties en kwaliteit als de golfer die ze ontworpen is.

e-Series

Deze golfballen zijn ontworpen voor golftoernooien en zijn beschikbaar in verschillende modellen, waaronder de e6, e9 en e12. Deze golfballen zijn speciaal ontwikkeld om spelers te helpen bij het verbeteren van hun prestaties op de baan.

De Bridgestone e-Series golfballen zijn uitgerust met geavanceerde technologieën, waaronder de Gradational Compression Core-technologie, die zorgt voor meer energieoverdracht en afstand. Ze zijn ook ontworpen met een zachtere, meer responsieve feel-technologie die helpt bij het verbeteren van het gevoel en de controle bij het spelen van korte shots.

Bridgestone e-Series golfballen bieden ook een verbeterde bal vlucht die spelers helpt om meer consistente resultaten te bereiken. Deze golfballen zijn beschikbaar in verschillende opties voor compressie, waaronder laag, gemiddeld en hoog, waardoor spelers de perfecte bal kunnen kiezen die aan hun specifieke behoeften voldoet.

e12

De e12 golfbal is een golfbal speciaal ontworpen voor het contact van de bal en de club. Veel spelers geven aan dat de nog nooit zo’n fijn contact hebben gehad als met deze golfbal. Hierdoor is de feedback die je van een bal krijgt heel goed en kun je ook met meer gevoel spelen.

e9

De e9 series is ontworpen om jou meer afstand te geven. Dankzij bijzondere technieken die ze hebben toegepast zoals de Gradational Compression Core-technologie krijg je met deze bal een afstand zoals je die nog nooit hebt gezien.

e6

Deze golfbal is ontworpen voor mensen die meer gevoel willen tijdens het spelen maar ook een strakkere balvlucht. Hierdoor kun je beter voorspellen wat je bal gaat doen voordat je hem slaat.

Precept

Laddie Extreme

De Precept Bridgestone Laddie Extreme is een type golfbal van Precept, een merk van Bridgestone Golf. Deze golfbal is ontworpen voor hoge snelheidsspelers en biedt een uitstekende combinatie van afstand, precisie en gevoel. De perfecte golfbal voor een beginnende golfer die iets meer afstand wil krijgen maar niet het gevoel wilt verliezen.

Powerdrive

De Precept Bridgestone Powerdrive zoals de naam al suggereert is ontworpen om jou als golfer meer afstand te geven. Bij deze lever je een klein beetje gevoel in voor een heleboel afstand te winnen. Dit is de perfecte bal voor een beginnende golfer die verder wilt slaan.

Lady

De Precept Bridgestone Lady is een golfbal speciaal ontworpen voor vrouwen of mensen met een lagere swingspeed. Met deze bal krijg je ook minder spin waardoor je bal meer rolt op de green. Deze golfbal biedt daarbij ook extra afstand doordat ze een kleine aanpassing hebben gemaakt aan de dimpels. Deze golfbal is ook in het roze te krijgen!

Conclusie

In het kort zijn Bridgestone Golfballen een uitstekende keuze voor golfers van elk niveau. Ze bieden een uitstekende balans tussen controle en afstand, zijn duurzaam en comfortabel en zijn beschikbaar in verschillende varianten voor verschillende weersomstandigheden. Om zeker te weten welke golfbal het beste bij jou past kun je je ook laten fitten. Bridgestone zegt het zelf ook ‘Fit it better, Hit it better’. Kijk dus even naar een fitting center bij jou in de buurt!

We zijn aan het einde gekomen van dit artikel, we hopen je beter geïnformeerd te hebben over Bridgestone golfballen en waarom deze goed bij jou zou kunnen passen. Ben je nog niet overtuigd of wil je meer lezen over een ander merk? Kijk dan even naar een van onze andere artikelen;

Deel deze pagina: