Ben Ross golfset

meerdere golfclubs bijvoorbeeld Ben Ross.

Golfen is een sport die steeds populairder wordt, en een belangrijk onderdeel van het spel is de keuze van de juiste golfset. Een goede golfset kan het verschil maken tussen winnen en verliezen. Ben Ross is een bekend merk dat bekend staat om zijn kwalitatief hoogwaardige golfsets. In dit artikel zullen we alle informatie over een Ben Ross golfset behandelen.

Geschiedenis van Ben Ross golfsets

Ben Ross is een golfmerk dat bekend staat om zijn innovatieve technologieën en ontwerpen. Het merk werd opgericht in 2005 door PGA Professional Ben Ross en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd in de golfwereld. Ben Ross heeft zijn golfmerk opgericht uit passie voor het spel. Ben Ross heeft een breed scala aan golfsets beschikbaar, van beginners tot professionals. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende soorten Ben Ross golfsets.

Type golfsets van Ben Ross

Ben Ross biedt golfsets aan voor verschillende soorten spelers. Hieronder worden de verschillende types besproken:

Pro Forged

Ben Ross Pro Forged ijzers zijn ontworpen voor gevorderde golfers die op zoek zijn naar precisie en controle tijdens het spelen. Deze ijzers zijn gemaakt van hoogwaardig 1025 carbon staal en hebben een slanke, traditionele vormgeving die zorgt voor een zacht gevoel en feedback bij impact.

Aero X

Deze nieuwe Aero X-reeks is ultralicht om de afstand te vergroten en vertrouwen te wekken. Dus als je swingsnelheid niet snel is, ontgrendelt de hogere lancering en balsnelheid het afstandspotentieel in elke swing.

€189,99
out of stock
Www.jumbosports.com
€119,99
out of stock
Www.jumbosports.com
€329,99
out of stock
Www.jumbosports.com
€109,99
out of stock
Www.jumbosports.com

Delta X

De Ben Ross Delta X ijzers voor heren bieden een superieur gevoel bij impact. In combinatie met een opvallend dunnere toplijn en verminderde offset-hoek voor een scherpe kijk op het adres. Met deze nieuwe ijzers is het vanaf nu kinderspel om met deze clubs de vlag aan te vallen.

€139,99
out of stock
Www.jumbosports.com
€129,99
out of stock
Www.jumbosports.com
€214,99
out of stock
Www.jumbosports.com
€494,99
out of stock
Www.jumbosports.com

Pearl

De Pearl-reeks is speciaal ontworpen met het oog op vrouwelijke golfers om je spel te helpen verbeteren. Een tweedelige, holle kopconstructie maximaliseert het traagheidsmoment door massa naar de omtrek van het clubhoofd te verplaatsen. Het hitte behandelde 17-4 roestvrijstalen slagvlak verhoogt de balsnelheden voor een grotere carry-afstand en meer consistente slagen bij off-center slagen. De Pearl Iron is voorzien van een superlichtgewicht Fujikura Vista Pro Pearl-shaft, waardoor de swingsnelheid wordt gemaximaliseerd.

€479,99
out of stock
Www.jumbosports.com
€99,99
out of stock
Www.jumbosports.com

Technologieën van Ben Ross golfsets

Als je opzoek gaat naar de golfset die bij jou past zul je een hoop technische termen tegenkomen, we proberen die termen hier alvast toe te lichten zodat je goed ingelicht bent.

 • Power Channel Technology: Dit is een speciaal kanaal in de club waarmee je de bal verder kunt slaan en makkelijker kunt raken.
 • Twist Face Technology: Het clubblad is een beetje gedraaid, waardoor de bal minder snel draait en makkelijker recht vliegt, zelfs als je de bal niet helemaal goed raakt.
 • Vibration Management System: Dit systeem helpt de trillingen te verminderen die je voelt wanneer je de bal raakt, waardoor het comfortabeler is om te slaan.
 • SpeedBridge Technology: Dit zorgt ervoor dat de club sterker is en meer kracht aan de bal kan geven, waardoor je de bal verder kunt slaan.
 • Adjustable Weighting System: Hiermee kun je het gewicht van de club aanpassen zodat de bal hoger of lager vliegt en meer of minder snel draait.
 • Dual Slot Technology: Dit helpt je om de bal makkelijker en met meer snelheid te raken.
 • Flex Face Technology: Het clubblad is extra flexibel, waardoor je de bal harder en verder kunt slaan.
 • Progressive Sole Design: Elke club in de set is anders ontworpen om je te helpen makkelijker te slaan op verschillende afstanden.
 • Variable Face Thickness Technology: Het clubblad is op verschillende plekken anders dik, waardoor je de bal harder en verder kunt slaan.
 • Tungsten Weighting System: Hiermee kun je het gewicht van de club aanpassen zodat de bal hoger of lager vliegt en meer of minder snel draait.
 • Graphene Enhanced Crown: Het clubhoofd is extra sterk gemaakt, waardoor je de bal makkelijker kunt raken en verder kunt slaan.
 • Diamond Face Technology: Het clubblad heeft een speciale vorm waardoor de bal sneller gaat en verder vliegt.
 • Hybrid Crown Design: Dit maakt de club extra licht en makkelijk te hanteren, waardoor je de bal makkelijker kunt raken.
 • Fluted Hosel Design: Dit maakt de club extra sterk en stabiel, waardoor je de bal beter kunt raken.
 • Micro Vortex Generators: Dit zorgt voor extra grip op de bal, waardoor je de bal makkelijker kunt raken en meer controle hebt over de balvlucht.
 • Hinge Face Technology: Het clubblad kan bewegen, waardoor je de bal makkelijker kunt raken en verder kunt slaan.
 • Muscleback Design: Dit maakt de club extra stabiel en krachtig, waardoor je de bal makkelijker en verder kunt slaan.

Kenmerken van Ben Ross golfsets

Ben Ross golfsets hebben een aantal kenmerken die ze onderscheiden van andere golfsets. Hieronder worden enkele van deze kenmerken besproken:

Geavanceerde technologieën

Ben Ross golfsets zijn voorzien van geavanceerde technologieën zoals Speed ​​Slot Technology en Twist Face Technology. Deze technologieën zorgen voor meer snelheid en precisie tijdens het slaan van de bal.

Ontworpen met passie

Een ding is zeker, met de aankoop van een Ben Ross golfset koop je ook een stukje passie van Ben Ross. Zijn liefde voor het spel heeft ervoor gezorgd dat wij deze mooie clubs kunnen bewonderen.

Materialen van hoge kwaliteit

Ben Ross golfsets zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals titanium en koolstofvezel. Deze materialen zorgen voor duurzaamheid en uitstekende prestaties.

Ergonomisch ontwerp

Ben Ross golfsets hebben een ergonomisch ontwerp dat zorgt voor een comfortabel grip tijdens het spelen. Het ontwerp van de clubhoofden zorgt ook voor een betere balans en controle.

Custom fitting

Ben Ross biedt custom fitting aan voor alle golfsets. Dit houdt in dat de golfset wordt aangepast aan de individuele behoeften van de speler. Zo kan de lengte van de club en de gripdikte worden aangepast voor een optimale prestatie.

Breed scala aan accessoires

Ben Ross biedt een breed scala aan accessoires aan die kunnen worden gebruikt in combinatie met de golfsets, zoals golfhandschoenen, golftassen en golfballen.

Voordelen van Ben Ross golfsets

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van Ben Ross golfsets. Hieronder worden enkele van deze voordelen besproken:

Uitstekende prestaties

Ben Ross golfsets bieden uitstekende prestaties en controle. Dit is essentieel voor het verbeteren van de golfvaardigheden en het bereiken van betere resultaten op de golfbaan.

Comfortabel spelen

Het ergonomische ontwerp van Ben Ross golfsets zorgt voor een comfortabele grip en een betere balans tijdens het spelen. Dit vermindert het risico op blessures en zorgt voor een meer ontspannen speelervaring.

Custom fitting

De mogelijkheid van custom fitting bij Ben Ross golfsets zorgt ervoor dat de golfset perfect kan worden aangepast aan de individuele behoeften van de speler. Dit verbetert de prestaties en zorgt voor meer plezier tijdens het spelen.

Ben Ross golfset kopen? Lees hier waar je op moet letten!

Een nieuwe golfset koop je niet vaak, daarom is het belangrijk om alle factoren die voor jou belangrijk zijn te overwegen. We gaan ze hieronder nog even kort benoemen.

Welk type golfer ben jij?

Ben je net begonnen of heb je al jaren ervaring? Wanneer je al een aantal jaar golft zul je al een stabiele golfswing hebben. Dan weet je ook precies wat je swing snelheid is en welke shaft en type golfclubs het beste bij je passen. Wij raden je aan om niet een golfset te kopen die gemaakt is voor een niveau boven of onder je. Deze golfclubs passen namelijk niet bij je speelstijl en dat beïnvloedt je resultaten enorm. Laat je als je twijfelt even fitten door bijvoorbeeld even naar de Jumbo Golf te gaan.

Bedenk jouw wensen

Wil je een golfset waarin je veel ijzers hebt en alleen een driver? Of ben je meer een houten en hybride speler? Misschien heb je veel liever een chipper of rescue in je tas in plaats van die houten 5. Bedenk deze dingen goed voordat je een set aankoopt want het zou zonde zijn als je een club uit de tas moet laten waar je wel voor hebt betaald!

Onderhoud van je clubs

Het onderhoud van golfclubs is belangrijk om ervoor te zorgen dat ze goed blijven presteren en er als nieuw uit blijven zien. Hier zijn enkele tips voor het onderhoud van golfclubs:

 1. Reinig de clubs na elk gebruik met een vochtige doek om vuil en gruis te verwijderen. Gebruik een tandenborstel om vuil uit de groeven van de clubhoofden te verwijderen.
 2. Droog de clubs na het schoonmaken goed af om te voorkomen dat er roest ontstaat.
 3. Bewaar de clubs op een droge plaats en vermijd extreme temperaturen en vochtigheid.
 4. Controleer regelmatig de grips op slijtage en vervang deze indien nodig.
 5. Controleer ook regelmatig de clubhoofden op beschadigingen en vervang de clubs als er scheurtjes of andere tekenen van slijtage zijn.

Door deze tips op te volgen, kun je ervoor zorgen dat je golfclubs goed onderhouden blijven en je optimale prestaties op de golfbaan kunt blijven behalen.

Conclusie

Ben Ross is een gerenommeerd golfmerk dat bekend staat om zijn kwalitatief hoogwaardige golfsets. Het merk biedt golfsets aan voor verschillende soorten spelers, van beginners tot professionals. Ben Ross golfsets zijn voorzien van geavanceerde technologieën en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Het ergonomische ontwerp van de golfsets zorgt voor een comfortabele grip en een betere balans tijdens het spelen. De mogelijkheid van custom fitting zorgt ervoor dat de golfset perfect kan worden aangepast aan de individuele behoeften van de speler. Kortom, Ben Ross golfsets zijn een uitstekende keuze voor golfers die op zoek zijn naar uitstekende prestaties en comfort tijdens het spelen.

Veel gestelde vragen over Ben Ross golfsets

Wat is het verschil tussen de verschillende categorieën van Ben Ross golfsets?

De verschillende categorieën van Ben Ross golfsets zijn ontworpen voor verschillende soorten spelers. De Pro Forged is bedoeld voor professionele golfers, terwijl de Aero en Delta geschikt is voor gevorderde golfers, terwijl de Pearl gericht op dames en heren met een lagere swing speed.

Is custom fitting beschikbaar voor alle Ben Ross golfsets?

Ja, custom fitting is beschikbaar voor alle Ben Ross golfsets. Dit houdt in dat de golfset wordt aangepast aan de individuele behoeften van de speler.

Welke technologieën zijn beschikbaar in Ben Ross golfsets?

Ben Ross golfsets zijn voorzien van geavanceerde technologieën, zoals de Speed Sole-technologie en de Thru-Slot-technologie, die zorgen voor meer snelheid, afstand en vergevingsgezindheid.

Kan ik Ben Ross golfsets online kopen?

Ja, Ben Ross golfsets zijn verkrijgbaar bij verschillende online retailers en golfwinkels. Bijvoorbeeld bij Jumbo Golf.

Wat is het prijsbereik van Ben Ross golfsets?

De prijs van Ben Ross golfsets varieert afhankelijk van de categorie en het model. Over het algemeen zijn Ben Ross golfsets geprijsd tussen de €300 en €1000.

Wat zijn de meest populaire Ben Ross golfsets?

Enkele van de meest populaire Ben Ross golfsets zijn de Pro Forged, Aero, Delta en Pearl. Deze golfsets zijn populair vanwege hun uitstekende prestaties en comfort tijdens het spelen.

Kan ik custom fitting krijgen voor mijn Ben Ross golfset?

Ja, Ben Ross biedt custom fitting aan voor hun golfsets. Hierdoor kunnen golfers hun clubs laten aanpassen aan hun specifieke behoeften en spelstijl.

Wat is het garantiebeleid van Ben Ross voor golfsets?

Ben Ross biedt een garantie van 12 maanden op hun golfsets, wat betekent dat eventuele defecten of problemen binnen deze periode gratis worden gerepareerd of vervangen.

Zijn er speciale onderhoudsinstructies voor Ben Ross golfsets?

Ja, om de levensduur van je Ben Ross golfset te verlengen is het belangrijk om ze goed te onderhouden. Het wordt aanbevolen om de clubs na elk gebruik schoon te maken en op te bergen op een droge plaats. Daarnaast is het belangrijk om regelmatig de grips te vervangen en de clubhoofden te laten nakijken en schoonmaken.

Wat zijn enkele van de voordelen van het spelen met Ben Ross golfsets?

Ben Ross golfsets bieden verschillende voordelen voor golfers van alle niveaus. Ze zijn ontworpen met de nieuwste technologieën die zorgen voor meer snelheid, afstand en nauwkeurigheid tijdens het spelen. Daarnaast zijn ze ook erg comfortabel en vergevingsgezind, waardoor golfers hun spel kunnen verbeteren en meer plezier kunnen hebben op de golfbaan.

Doe een club fitting

Weet je nog niet hoe jouw golfswing werkt qua data? Dan raden we je echt aan om een golf fitting te doen. Bij Jumbo Golf kan je hem gratis doen en krijg je uitstekend advies over welke golf merken en golfsets het beste bij je passen. Boek hier een fitting bij jou in de buurt!

We zijn aan het einde gekomen van dit artikel. Hopelijk hebben we goed weten te informeren over het kopen van een Ben Ross golfset. Wil je meer informatie over andere golfsets? We hebben hier ook een artikel geschreven over andere golfset merken zoals;

Deel deze pagina: