Srixon golfballen

Srixon is een merk van golfuitrusting (zoals golfballen en clubs) en -kleding. Srixon is eigendom van de Japanse onderneming Dunlop Sports Co. Ltd. Srixon staat bekend om de productie van hoogwaardige golfballen, clubs en accessoires die worden gebruikt door professionele en amateur golfers over de hele wereld. Het bedrijf werd opgericht in 1929 als fabrikant van rubberproducten en breidde later uit naar de golfindustrie. Vandaag de dag staat Srixon bekend om zijn innovatieve technologie├źn en geavanceerde ontwerp. Hierdoor heeft het een sterke reputatie heeft opgebouwd onder de golfers.

Enkele populaire producten van Srixon zijn de golfballen, die bekend staan om hun zachte gevoel en lage compressie.  In dit artikel lichten we dan ook het assortiment van Srixon golfballen toe. Voor iedere golfer heeft Srixon wel een golfbal ontworpen. Lees hier welke golfbal het beste bij je past.

Srixon Z-Star

De Srixon Z-Star is een tour-level golfbal met een zacht gevoel en lage compressie. Heb je een lage tot middelhoge swingsnelheid? Dan is deze golfbal misschien wel wat voor jou. Met de lage compressie kern krijg je wat extra balsnelheid waardoor je wat extra afstand pakt. Daarnaast heeft deze golfbal een 338 dimple patroon dat zorgt voor een stabiele, penetrerende vlucht. De bal heeft een three piece constructie die zorgt voor een lagere doordringende vlucht.

De zachte buitenkant van de bal zorgt voor een zachte feedback bij alle slagen. Waardoor het een populaire keuze is onder golfers die op zoek zijn naar een bal op tourniveau. Het dimpelpatroon van de bal helpt ook de luchtweerstand te verminderen te verbeteren, waardoor je een consistentere balvlucht krijgt. Hierdoor is het een betrouwbare keuze is voor golfers die op zoek zijn naar een bal op tourniveau. Over het geheel genomen is de Srixon Z-Star een high-performance bal die is ontworpen voor golfers die op zoek zijn naar een zacht gevoel, een lange afstand en een consistente vlucht.

XV variant

Naast de prestatiekenmerken staat de Srixon Z-Star XV ook bekend om zijn duurzaamheid en consistentie. De bal heeft een dunne, responsieve cover die zorgt voor een zacht gevoel bij alle slagen, en het dimple patroon helpt de weerstand te verminderen en de lift te verbeteren voor een consistente vlucht. De Srixon Z-Star XV is ook ontworpen om goed bestand te zijn tegen de slijtage van de golfbaan, waardoor het een populaire keuze is onder golfers die op zoek zijn naar een high-performance bal die zwaar gebruik aankan.

Srixon Q-Star Tour

De Srixon Q-Star Tour is een driedelige golfbal met een lage compressie en een zacht gevoel. Hij is ontworpen voor golfers met een lage tot gemiddelde swingsnelheid die op zoek zijn naar meer controle en afstand. De lage compressie van de bal helpt bij het genereren van hoge balsnelheden, terwijl het zachte gevoel zorgt voor een soepele, responsief gevoel op alle shots.

Een van de opvallende kenmerken van de Srixon Q-Star Tour is het aerodynamische ontwerp, dat de weerstand vermindert en de lift verbetert voor een stabiele, penetrerende vlucht. Het dimpelpatroon van de bal helpt ook de nauwkeurigheid en controle te verbeteren, waardoor het een geweldige keuze is voor golfers die op zoek zijn naar een bal op tourniveau met een zachter gevoel. Of je nu een beginner bent of een ervaren golfer, de Srixon Q-Star Tour is een betrouwbare keuze voor spelers die op zoek zijn naar een zachte, afstand verbeterende bal met geweldige controle.

Srixon Trispeed

De Srixon Trispeed is een three-piece golfbal met een lage compressie en een zacht gevoel. Hij is ontworpen voor golfers met een lagere swingsnelheid die op zoek zijn naar meer afstand en een zacht gevoel. De lage compressie van de bal zorgt voor het genereren van hoge balsnelheden. Waardoor je net wat extra meters kan winnen. Srixon zelf geeft aan dat deze golfbal ideaal is voor golfers met een swingsnelheid van 80 mph. Ondanks dat deze golfbal gemaakt is om afstand te winnen, voelt deze golfbal relatief zacht aan. Zachter dan de vergelijkbare Callaway Warbird of de Titleist Distance+. Daardoor is het een ideale combinatie voor een golfer die een zachte golfbal wilt die net wat extra meters pakt.

Srixon AD333

De Srixon AD333 is een tweedelige golfbal. Daarnaast heeft het net zoals vele andere Srixon golfballen een kern met een lage compressie en geeft de bal een zacht gevoel. We vallen een beetje in herhaling, maar ook deze golfbal is ontworpen voor golfers met een lagere swingsnelheid. De lage compressie van de bal helpt bij het genereren van hoge balsnelheden, terwijl de zachte ionomeer hoes zorgt voor een soepel, responsief gevoel bij alle slagen.

Een van de opvallende kenmerken van de Srixon AD333 is het aerodynamische ontwerp, dat de weerstand vermindert en de lift verbetert voor een stabiele, penetrerende vlucht. Het dimpelpatroon van de bal helpt ook de nauwkeurigheid en controle te verbeteren, waardoor het een geweldige keuze is voor golfers die op zoek zijn naar een afstandsbal met een zachter gevoel. Of je nu een beginner bent of een ervaren golfer, de Srixon AD333 is een betrouwbare keuze voor spelers die op zoek zijn naar een zachte, afstandsverbeterende bal met een geweldig gevoel.

Srixon Soft Feel

De Srixon Soft Feel is een tweedelige golfbal met een zachte, lage compressie kern en een zachte ionomeer cover. Deze golfbal heeft een hele fijne combinatie. De Srixon Soft Feel is een zachte golfbal die wat extra afstand kan genereren. De zachte buitenkant zorgt voor het zachte gevoel als je de bal slaat. Naast het zachte gevoel is de Srixon Soft Feel ook ontworpen om een lange afstand te bieden. Zoals met iedere lage compressie kern, zorgt deze kern bij het genereren van hogere balsnelheden. De lage compressie maakt deze golfbal een ideale keuze voor golfers met een lage swingsnelheid.

Srixon Distance

Een Srixon distance golfbal is een type golfbal dat is ontworpen om maximale afstand te bieden vanaf de tee en bij approach shots. Deze ballen hebben meestal een lage compressie kern en aerodynamische ontwerpen die helpen hoge balsnelheden te genereren en weerstand te verminderen voor langere, meer consistente shots. Ze kunnen ook dimple patronen hebben die de lift en stabiliteit in de lucht verbeteren.

Srixon biedt verschillende distance golfballen in haar productlijn, waaronder de Srixon Soft Feel, Srixon AD333 en Srixon Trispeed. Deze ballen zijn ontworpen voor golfers met een langzamere swingsnelheid die op zoek zijn naar meer afstand en een zacht gevoel. Ze zijn meestal gemaakt met een twee- of driedelige constructie, met een lage compressie kern en een zachte ionomeer hoes, en staan bekend om hun lange afstand en zachte gevoel.

Srixon Ultisoft

Golfers met een lage swingsnelheid zullen veel profijt aan deze golfbal hebben. De lage compressie van de bal zorgt ervoor dat je een hogere balsnelheid krijgt. Terwijl de zachte ionomeer omhulsel zorgt voor een soepel, responsief gevoel bij alle slagen.

Een van de opvallende kenmerken van de Srixon Ultisoft is het aerodynamische ontwerp. Dit ontwerp vermindert weerstand en zorgt voor een stabiele, penetrerende vlucht. Het dimpelpatroon van de bal helpt ook de nauwkeurigheid en controle te verbeteren. Naast zijn afstand en gevoel staat de Srixon Ultisoft ook bekend om zijn duurzaamheid, waardoor het een betrouwbare keuze is voor golfers die een bal willen die tegen een stootje kan.

Ter conclusie is de Srixon Ultisoft de ideale combinatie tussen afstand en gevoel. De lage compressie en de zachte ionomeer cover maken het een ideale keuze voor golfers met een langzamere swingsnelheid. Terwijl de afstand verbeterende eigenschappen het een geweldige keuze maken voor spelers die yards aan hun shots willen toevoegen. Of je nu een beginnende of een ervaren golfer bent, de Srixon Ultisoft is een betrouwbare keuze.

Conclusie Srixon Golfballen

Srixon golfballen zijn er voor iedereen, of je nu op de tour speelt of net begint met golfen, maar welke Srixon bal echt bij jou past zul je moeten ervaren op de baan. Hieronder hebben we nog een klein overzicht gemaakt als richtlijn wat eventueel bij jou zou passen als golfer.

Golfer Type Type golfbal
Beginner AD333 of Soft Feel
Gevorderde Z-Star of Q-Star
Lage swingsnelheid Trispeed of AD333
Extra controle Ultisoft of Soft Feel
Extra afstand Distance of Q-Star

Golfbal fitter

Twijfel je enorm over welke golfbal het beste bij jou past? Laat je dan even testen op deze website, zij hebben een mooie golfballen fitter die je in de juiste richting kan sturen.

Srixon golfballen kopen?

In ons overzicht verwijzen we naar bol.com. Je kunt ook bij Jumbo Golf kijken voor goede Srixon aanbiedingen. Bekijk daarom eens de website van Jumbo Golf voor goedkope golfballen. Klik op de banner om naar de Srixon golfballen te gaan.

Srixon Golfballen aanbiedingen

We zijn aan het einde gekomen van dit artikel. Hopelijk hebben we je weten te enthousiasmeren over golf en dat je zin hebt om lekker ballen te gaan. Wil je graag meer informatie over andere golfballen lees dan even een van deze artikelen;

Deel deze pagina: