Volvik golfballen

Volvik gekleurde golfbal

Volvik golfballen zijn high-performance golfballen die bekend staan om hun unieke kleuren en uitstekende prestaties. Ze zijn gemaakt met een zachte, elastische kern en een harde buitenlaag voor verhoogde snelheid en controle. Vooral de felle unieke kleuren zullen het opvallendste kenmerk van de Volvik golfballen zijn. Ze zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in rood, geel, blauw en groen. Zoek je een kleurrijke bal die je makkelijk kan zien. Dan is wellicht Volvik wel de golfbal voor jou!

Waarom hebben de Volvik Golfballen een unieke kleur?

Volvik wilde afstappen van de traditionele wit en gele golfbal kleuren. Ze wilden iets nieuws bieden wat opviel op de golfbaan en dus kwam Volvik met de idee om golfballen in verschillende kleuren te produceren. De felle kleuren maakt het niet alleen makkelijker om je bal te identificeren, maar ook verhoogt het de zichtbaarheid tijdens het spelen. Het unieke kleurenschema heeft bijgedragen aan de populariteit van de Volvik golfballen onder golfers.

Volvik en de World Long Drive Competitie

Volvik heeft een samenwerking met de Long Drive competitie. Long Drive competities zijn evenementen waarbij golfers proberen om de bal zo ver mogelijk te slaan. Dit vereist een combinatie van kracht, techniek en precisie.

In deze samenwerking levert Volvik golfballen aan de Long Drive competitie. Daarnaast is het bedrijf betrokken bij de promotie van deze evenementen. De golfballen van Volvik zijn ontworpen om snelheid en afstand te garanderen. Waardoor ze ideaal passen bij de eisen van de Long Drive competitie.

De samenwerking tussen Volvik en de Long Drive competitie versterkt de reputatie van beide partijen en biedt een unieke gelegenheid om de golfballen van Volvik aan een groter publiek te presenteren. Bekijk hier een filmpje van een Long Drive competitie.

Welke type Volvik golfballen zijn er?

Volvik biedt een breed scala aan golfballen voor verschillende soorten golfers. Hieronder vind je een lijst met enkele van de meest populaire types Volvik golfballen.

Volvik VIVID

Een golfbal met een hoge visibiliteit en unieke kleuren die beschikbaar zijn in groene, blauwe, roze, gele, oranje en paarse varianten. Door de matte uitstraling lijkt het net of de golfbal geen kuiltjes heeft. De Volvik VIVID golfbal bestaat uit een driedelig constructie (3-piece golfbal) en is ideaal voor de golfer met een gemiddelde tot langzame swing. Een bijkomend voordeel van deze golfbal is dat de felle kleuren ervoor zorgen dat je de bal goed kan volgen tijdens de vlucht. Qua zachtheid komt de Vivid-golfbal dicht bij de Srixon Z Star.

Volvik Crystal

Een high-performance golfbal met een transparante buitenlaag en beschikbaar in verschillende kleuren. De Volvik Crystal oranje golfballen is de beste keuze voor spelers die een swing snelheid hebben die onder de 95MPH hebben. Dus ook deze golfbal is ideaal voor spelers met een gemiddelde tot lage swing snelheid. De Volvik Crystal biedt een premium level 3-delige golfbal en is de ideale combinatie van afstand en zachtheid. Een langere vluchttijd en hogere balvlucht wordt bewerkstelligd door een switch naar een 322-dimpel patroon.

Volvik DS-77

De Volvik DS77 is een kwalitatieve, 2-delige premium golfbal en biedt de beginnende tot mid-level golfer een maximale balsnelheid wat resulteert in een verhoogde afstand. De DS staat voor Dual Spin. Met de Dual Spin heb je een lagere driver spin en een lagere side spin. Hierdoor heb je meerdere controle over je driver slagen. De bal geeft extra spin als je met korte ijzers gaat spelen. Waardoor je meer spin controle hebt over je approach slagen.

Volvik S3

Een golfbal met een lage spin en uitstekende snelheid en afstand voor de gevorderde golfspeler. De S3 biedt superieure prestatiekenmerken bewezen door enkele van de beste Tour professionals. Deze golfbal is vooral populair op de LPGA waar ongeveer 75% van de vrouwen met Volvik speelt. Daarnaast speelt Bubba Watson met de Volvik S3. Uiteraard de roze golfbal die uitstekend past bij zijn driver.

Volvik Vivid Soft

Een zachte golfbal met een hoge balvlucht en zachte gevoel voor een verbetering van de precisie en controle. De Volvik Vivid golfbal is daardoor ideaal voor het korte spel rondom de green. Met de verhoogde spin kun je de golfbal meer controleren en ligt hij sneller stil. Net als de rest van de golfballen heeft deze Volvik een uniek kleurenontwerp, waardoor hij gemakkelijker zichtbaar is tijdens het spelen. Al met al biedt de Volvik Vivid Soft golfbal een combinatie van zachtheid, prestaties en zichtbaarheid voor spelers van verschillende niveaus.

Conclusie Volvik golfballen

In conclusie zijn Volvik golfballen een uitstekende keuze voor golfers die op zoek zijn naar een opvallende en duurzame golfbal. Door hun uitstekende spin zijn ze perfect voor spelers die op zoek zijn naar meer controle over hun slagen. Daarnaast zorgt de duurzaamheid ervoor dat ze langer meegaan dan andere merken. Wij raden dan ook aan om Volvik golfballen eens te proberen en te ervaren wat ze voor jouw spel kunnen betekenen.

Volvik golfballen kopen?

Zoals je hierboven ziet kun je ze kopen bij Bol.com. Maar bij Jumbo Golf kun je ze ook aanschaffen. Vaak heeft Jumbo Golf nog leuke aanbiedingen ook! Klik op de banner om naar de Volvik golfballen te gaan.

Volvik Golfballen

We zijn aan het einde gekomen van dit artikel, we hopen je beter geïnformeerd te hebben over Volvik golfballen en waarom deze goed bij jou zou kunnen passen. Ben je nog niet overtuigd of wil je meer lezen over een ander merk? Kijk dan even naar een van onze andere artikelen;

Deel deze pagina: