Beste accessoires voor je golf trolley

We hebben al een heel aantal artikelen geschreven over de golftrolley. Deze maakt het leven makkelijker doordat je de golftas niet hoeft te dragen. In dit artikel beschrijven wij een extra toevoeging bij de golftrolley. Want er is een ruim assortiment aan accessoires voor je golf trolley die je golfervaring kunnen verbeteren. Van telefoonhouders, parapluhouders en winterwielen, hieronder beschrijven wij onze meest favoriete accessoires voor de golf trolley.

Motocaddy winterhandschoenen

Koude handen? Geen probleem met deze handschoenen. We kennen de Motocaddy allemaal wel van de elektrische golftrolley, maar Motocaddy produceert ook accessoires voor de golftrolley. De Hot Mitts zijn de ideale oplossing voor een koude dag op de golfbaan. Met de fleece als isolatiemateriaal zorgen de Hot Mitts ervoor dat zowel je handen als je vingers lekker warm blijven. Via de knop kun je deze handschoenen op drie standen zetten, zodat je altijd wel warme handen hebt! Toch opzoek naar andere winterhandschoenen? Bekijk dan dit filmpje voor de ideale winterhandschoen.

Titleist handwarmers

Heb je geen Motocaddy? Dan kun je het beste deze winterhandschoenen kopen. Deze universele handschoen van Titleist bevestig je eenvoudig aan de stang van je golftrolley. Door een slimme bevestiging middels klittenband past deze handwarmer op alle golftrolleys met duwbeugel.

De binnenzijde is gevoerd met fluweelachtige fleece. Tevens zijn aan de onderzijde twee vakjes aangebracht waarin bijvoorbeeld een elektronische handwarmer geplaatst kan worden. Een geweldige combinatie waardoor de handwarmer je handen ook verwarmd.

Big Max Smartphone GPS holder

Nu smartphones en golf-apps zijn toegstaand in de baan, is het misschien wel handig om een smartphone houder aan de golf trolley te koppelen. Zeker wanneer je de smartphone gebruikt om je afstanden te meten. Deze Big Max smartphone houder is alleen geschikt voor Big Max golftrolley vanaf 2012.

Je zet deze snel en gemakkelijk vast op iedere Big Max trolley met Quick Fix element. Voor het bevestigen van het Quick-Fix element op een willekeurige trolley / apparaat heb je een ronde buis nodig en 4 cm ruimte hierop om het element te plaatsen.

Bevestiging op andere trolley zonder aanwezige Quick-Fix element kan niet zonder het boren van 2 kleine gaatjes. Wanneer Quick-Fix element 4×6 cm eenmaal gemonteerd is kunt u even makkelijk de GPS houder vastklikken en verwijderen als bij de Big Max trolleys.

Bekerhouder

Je goed hydrateren tijdens het golfen is erg belangrijk. Dat kan natuurlijk met een bidon of een flesje water maar misschien wil je een lekker bakje koffie na de turn. Met deze bekerhouder van Elrey kun je zowel een bekertje koffie als een flesje water of frisdrank bevestigen. Je kunt ook eens gek doen en een lekker koud biertje meenemen! Deze bekerhouder kan op vrijwel iedere trolley gemonteerd worden. De ideale gadget voor een goede hydratatie.

Universele paraplu houder

Speel je veel in de regen? Of ben je overvallen door een regenbui? Dan is een golfparaplu natuurlijk altijd handig. Wat misschien niet handig is dat je met je ene hand de golftrolley duwt en met de andere hand de golfparaplu vast hebt. Daar hebben we gelukkig de paraplu houder voor! Je hebt ze van verschillende merken, maar wil je zeker zijn van een goede oplossing met een mooie prijs, adviseren wij om de Elrey Paraplu van Jumbo Sports houder te kopen. Deze is namelijk universeel en kan op vrijwel alle golftrolleys. Wil je er toch een kopen van het merk van je golftas zelf. Dan heeft Jumbo Sports ze ook van de merken zoals Titleist en Clicgear.

Regenhoes accessoires voor de golf trolley

We leven nou eenmaal in Nederland. Een mooi land maar soms zit het weer niet mee. Je hebt vast al gelezen dat we het over paraplu houders en winterhandschoenen hebben gehad. Dus de regenhoes kan natuurlijk niet ontbreken. De regenhoezen zijn gemaakt om niet alleen je golfclubs te beschermen van de regen. Maar ook je accessoires en waardevolle spullen. Wanneer je golftas niet waterdicht is, dan kunnen deze spullen nat worden bij een zware regenbui. Wil je meer lezen over in de regen golfen? Lees dan onze artikelen hier over.
Ook hier heb je de keuze uit hoezen van je favoriete golfmerk, of een universele hoes.

Winter accessoires voor je golf trolley: Hedgehog banden

Als je golfbaan modderig wordt in de winter en er geldt een regel voor winterwielen heb je eigenlijk twee keuzes. Je kunt voor een draagtas gaan of voor winterwielen. Golf winterwielen ook wel Hedgehog banden genoemd, zijn ontworpen om te voorkomen dat lelijke bandensporen en slipsporen de baan beschadigen. Je hebt verschillende merken, aangezien de banden niet op iedere golfkar passen.

Conclusie accessoires voor je golf trolley

We hebben hier een aantal accessoires voor de golf trolley op een rijtje gezet. Van sommige accessoires hebben we artikelen geschreven waar we dieper op de accessoire ingaan. Bekijk gerust nog even onze pagina golf accessoires voor alle leuke golf gadgets! .

We zijn aan het einde gekomen van dit artikel. Hopelijk ben je een stuk wijzer geworden en heb je jouw golf trolley voorzien van leuke golf gadgets. Kijk gerust even verder op onze website voor meer golftips!

Deel deze pagina: