Beste golfschoenen met spikes voor dames

Bij het kiezen van een golfschoen is het belangrijk om rekening te houden met de prijsklasse, de kwaliteit en duurzaamheid van de schoen, hoeveel onderhoud de schoen nodig heeft en de kleur van de schoen. Sommige mensen geven meer de voorkeur aan bepaalde merken dan andere, maar uiteindelijk is het aan het individu om te beslissen welk merk ze willen kopen.
Lees in deze blog alles over de beste golfschoenen met spikes voor dames.
Wil je meer leren over golfschoenen lees dan even dit artikel.
Wil je meer weten over onderhoud van de schoenen kijk dan even hier.

Toch opzoek naar de beste golfschoen met spikes voor heren? Lees dan meer informatie in dit artikel.

Beste golfschoenen met spikes

1. FOOTJOY TRADITIONS WOMENS – €130

FootJoy is een bedrijf dat al heel lang in de golfschoenen markt zit, ze worden beheerd door een bedrijf dat ook Scotty Cameron en Titleist beheert.
Dat zegt al een hoop over hoeveel FootJoy heeft geïnvesteerd in de golfmarkt, het is dan ook niet gek dat we deze schoen op 1 zetten.
Deze schoen biedt enorm veel stabiliteit en comfort waardoor je er gerust meerdere rondjes op kan lopen.
Waarom dit de nummer 1 is, komt vooral door de prijs dit is een schoen die voor zijn segment zeer goed is.
Hij is namelijk waterdicht, comfortabel, stabiel en daarnaast ook nog duurzaam, het is een schoen met alles wat je nodig hebt.
Het enige nadeel zijn de veters, die zijn dun en gaan snel kapot doordat ze vaak hard worden aangetrokken.

FootJoy Traditions Womens

Voordelen

  • Waterdicht
  • Comfortabel
  • Stabiel

Nadelen

  • Kleur wordt snel vies

Koop hier jou Footjoy Traditions Womens

€70,00
out of stock
Www.jumbosports.com

2. FOOTJOY PREM. CLEATED BOA – €215

Er is maar 1 reden dat we deze schoen als underdog beschouwen, namelijk omdat hij nog aan de prijs is.
Het grootste verschil met de traditional die wij zien zijn de veters, en om daarvoor bijna 100 euro meer te betalen vinden wij wat veel voor een 1e plek.
Deze golfschoen is voor een met spikes enorm onderhoud vriendelijk, de spikes kun je makkelijk verwijderen en vervangen.
Daarbij zitten ze spikes over de hele zool verspreid wat je niet vaak ziet, hierdoor heb je altijd grip ook als je in je eindstand zit van je golfswing.
Deze schoen zal wel even inlopen zijn want de locatie van de spikes is nieuw waardoor je een ander gevoel hebt tijdens je swing.

FootJoy Prem. Cleated Boa

Voordelen

  • Onderhoud vriendelijk
  • Comfortabel
  • Stabiel

Nadelen

  • Meer spikes om te vervangen

Koop hier jou Footjoy Prem Cleated BOA

€134,99
out of stock
Www.jumbosports.com

Golfschoenen kopen? Hou met deze dingen rekening!

Na een lijst gezien te hebben met golfschoenen wil je er misschien wel een aanschaffen. Er zijn een aantal dingen waar je goed op met letten als je een paar schoenen wilt kopen. We hebben ze deels al benoemd in de product omschrijvingen maar we lichten ze hier nog een keer kort toe.

De schoenmaat

Iedere golfschoen heeft haar eigen pasvorm. Dus pas schoenen vooral eerst voordat je ze koopt. Zo hebben Nike en Under Armour een smalle pasvorm, waardoor brede voeten niet geschikt zijn voor die merken. De schoenen van FootJoy daarentegen hebben bij sommige lijnen de keuze uit breedtematen.

De seizoenen

Met de seizoenen bedoelen we de vier seizoenen van het jaar. Deze kunnen impact hebben op de grip van de golfschoenen. Zoals hierboven al toegelicht, tijdens een natte of vochtige baan kunnen sommige schoenen zonder spikes hun grip verliezen tijdens de golfswing of tijdens het wandelen.

We zijn aan het einde van het artikel gekomen. Hopelijk ben je wat wijzer geworden over de verschillende golfschoenen. Ben je toch benieuwd golfschoenen zonder spikes? Dan kun je hier inlezen over de beste golfschoenen zonder spikes. We hebben ook een artikel geschreven over de beste golfschoen zonder spikes voor heren.

Deel deze pagina: